No hay texto alternativo automático disponible.

The main objective of the SEC2U events is to showcase the commitment of European universities to create a strong culture of entrepreneurship and innovation that is spreading in the university community. And as result transferring it to the society by creating startups and spinoffs with high added value, based on knowledge and technological development.

Date: 10 December 2018

Timetable: 10:00 – 12:30

Place: 

Universiteti Europian i Tiranës

bulevardi gjergj fishta, 1000 Tirana

 

Office for Project Development & Partnerships
Blv. “Gjergj Fishta”, Nd. 70, H.1
Tirana, Albania

SCHEDULE:

Programación · lunes, 10 de diciembre de 2018
12:00 – 12:05
Opening remarks-What is SEC2U and SEUN-Prof. Dr. Ermira Qosja, UET
12:05 – 12:15
Working with student clubs and endorsing entrepreneurship-Prof. Dr. Drita Kruja, UET
12:15 – 12:25
FIDAHost- Isa Fida
12:25 – 12:35
Eduaktiv- Laert Beshiri
12:35 – 12:45
Softmogul- Albi Zhulali
12:45 – 12:55
RobustechAL-Alban Deda
12:55 – 13:05
PROSEED-Juelda Lamçe
13:05 – 13:15
Social Media Marketing-Enxhi Dyrmishi
13:15 – 13:20
Erasmus for Entrepreneurship- Lutjona Lula, UET
13:20 – 13:30
AGOG- Keti Gjipali
13:30 – 13:40
Nji mar, nji mrapsh- Manjola Lloja Bushati
13:40 – 13:50
Nucleus Albania- Valbona Paluka
13:50 – 14:00
ATS group/AlbPastrim-Valbona Rusi
14:00 – 14:10
Ajkuna- Anxhela Cikopani
14:10 – 14:20
Françeska Shollo-Fituese e Idesë së Biznesit
14:20 – 14:30
Closing remarks

Do you have any doubts?

Contact us:

UET Centre

Organización no gubernamental (ONG)Tirana
Qendra UET është organizatë e shoqërisë civile e themeluar në vitin 2009, si iniciativë e një grupi studiuesish dhe lektorësh në UET.

Lutjona Lula